Fatini Aziz

My photo
a girl which is chasing a dream to be a famous fashion designer and and wedding planner someday. AMIN... i am very outgoing and love to laugh like pontianak. i try to be myself.

ROCKSTAR

monorail



apa special ticket ni? ha ni lah nak cerita sabar boleh kan?

hihi. dah pukul 8.30 aku dgn ain dah nak balik kak arina

dgn dayang ntah mana hilang. lama gile tunggu kite org 

belikan lah 3 ticket untuk arina sekali then monorail smpai 

terpaksa lah naik tgl kak arina. kesian dia alolo, haha.

andthen mmg habit aku if segala ticket even duit pun aku akan

bg ain ni pengang so as usual aku bg dia. smpai dkt kl sentral 

kite org main guna je lah ticket tu ain dpt ticket kak arina

ticket dia reject guard tu suruh dia ikot belakang

keluar guna pintu then dia boleh ckp .


ain : jap jap ( sambil buat tangan ) cuba yg ni dulu

guard : ?? YA ALLAH

aku dgn org belakang gelak jelah . haha, bengong gile maluuuuu . 

sayang kau ticket. meh nak kiss sikit, muah muah. haha

No comments: