Fatini Aziz

My photo
a girl which is chasing a dream to be a famous fashion designer and and wedding planner someday. AMIN... i am very outgoing and love to laugh like pontianak. i try to be myself.

ROCKSTAR

ekonomi asas

as usual class ekonomi dekat PRO A , alahai penatnya asyik nak pandang muka anis , shila and mimi yg keletihan . setiap mgu tgk muka dorg yg ala-ala miss world yg kalah . ahaha . but but cikgu tu tetap menaikkan semangat kami nak belajar dgn penceritaan ntah apa2 -..- . today topic cukai or duti but masuk pasal TANAH KUBUR . haha! and peipei cerita about  traditional chinese funeral . sesetengah dorg ada yang make up mcm yg kite semua tahu , actly dorg ada 2 tau . 1 lagi cara bakar and amik abu but that time peipei salah cakap , she said " amik LABU " haha . yang aku , anis , shila , mimi dah tengaga khusyuk dengar cerita . tetibe soalan ni terpancul keluar dari mulut anis

anis : peipei you nanti mati nak bakar ke make up ?
peipei : ayo saya tak mau la. kalau make up membazir juga nanti kulit terkoyak ( sambil cubit tgn )
me : HA ? TERKOYAK ?
semua : BLURRRRR
me : OH REPUT KOT

ha ni la perjalanan hidup kami di PRO A , aku sampai sekarang tak tahu apa kaitan cukai tanah dgn tanah perkuburan -,-

No comments: