Fatini Aziz

My photo
a girl which is chasing a dream to be a famous fashion designer and and wedding planner someday. AMIN... i am very outgoing and love to laugh like pontianak. i try to be myself.

ROCKSTAR

TOLONG ! AYAH AKU RAKSASA !

last week papa cari bill electric , dia letak atas meja downstairs *merata-2 letak. so ape lg dgn segala tenaga yg ada kami berusaha menemukan bill tersebut . wahh ayat , at last kak sari yg jumpa -.-' . okay before jumpa bill tu jumpa invitation card ni


okay card ni last year punya but ntah mcm mana boleh terselit dkt buku-2 tu and guess what ?

papa : ha cuba tgk ni ( dengan bangga )
me : elehhhh ( jeling )
papa : tgk papa dpt jemputan jumpa menteri , sultan . tini ada ke ?
me : eleh cuba papa bace ni ( tunjuk word RAKSASA ) see , means that HANYA RAKSASA je yg dpt undangan mcmni , so tini normal and manusia yg sempurna mesti la tk dpt invitation mcmni *evil laugh

mama entry without knock the door ( opocot anjat boboy ) 

me : OH NO MAMA ! mama kawin dgn raksasa and and papa tini adalah RAKSASA ? OH TIDAKKKKKKKK *jerit

all of them laugh . yea i love acting :DD 


2 comments:

heeradonna (: said...

hahha seriously so funny la you. ada je nk kenakan org kn you ni. haha . comel je your family ;)

fatini aziz said...

haha , baru la happy kan