Fatini Aziz

My photo
a girl which is chasing a dream to be a famous fashion designer and and wedding planner someday. AMIN... i am very outgoing and love to laugh like pontianak. i try to be myself.

ROCKSTAR

perangai mama

 * mama knp buat muka mcmtu -.- teruk bebenor 

mama ada habit yang agak tutt for those yg tk knl dia la , but for me naah nothing to be weird. okay just follow the story . actly that day was my first day jejak kaki ke bazaar hoho , well but mama everyday la -.- but tu bukan story dia . kita org tkthu nk park kereta kat mana coz mmg jammed gila andthen i suggest park dpn rumah my ain parking alolo. dah la pendekkan cerita masa otw nak park dkt situ beselisih dengan 1 kereta ni andthen passanger dkt belakang sampai buka tingkp keluarkan kepala masa kitaorg lalu then senyum i was like ?? 

me : ma , sape tu ?
mama : mana la tahu
me : kawan mama ke ? tp mcm muda sgt plak if kwn mama, ke anak kwn mama ?
mama : tak la, ntah dia .knl pun tak 
me : takkan la. smpai keluarkan kepala bagai semata-2 nak senyum -.-
mama : biasala dia tgk mama cantik sgt tu yg smpai keluar kepala ( laugh )
me : ALLAH , mama mengucap banyakkan istighfar ingt allah ma. bulan puasa ni kawal nafsu . (merepek merapu )
mama : HAHAHAHAHAHAHA



2 comments:

heeradonna (: said...

haha so sweet la your mom ;)

fatini aziz said...

sweet hera ? ya allah i pulak yg penat layan kerenah dia. haha