Fatini Aziz

My photo
a girl which is chasing a dream to be a famous fashion designer and and wedding planner someday. AMIN... i am very outgoing and love to laugh like pontianak. i try to be myself.


wish me luck ,

TADAAAA !!!!! a very big suprise !!!!! nilah dinamakan kalau ada rezeki takkan kemana kan. punya la frust menonggeng sb tk dpt attend first interview tuptup 2nd pun dpt. alhamdulillah :) i was very suprised weh on 9 sept i guess i got a message from uitm told me to open up their student portal page. actlly tak mengharap dah akan dapat sebab i heard a rumors "if pernah dpt and tolak takkan dpt dah" so isi balik for 2nd intake ni pun sb mama bising and i already bought MMU application form dah lengkap dah isi -.-'' tp tkthu lg kan mcm mne dpt or tak. i'm still confused nk lukis apa masa interview ni. dah la basic lukis tkde langsng. klau dia minta imbangan duga ke apa boleh la juga jwb ni hmmmm. gi mana niiii !!! 

tp kan if you noticed date interview mesti 15. haha compare kan offer letter ni dgn yg atas. anyway i will do my best even aku tk pandai melukis. just wish me luck okay guys xx

No comments: